Ze zijn erbij! Welkom 123 inkt nieuwe sponsor

Een kiekje uit de oude doos: de deelnemers van 123inkt aan de Hilversum City Run 2008

Ondertussen zijn niet alleen alle hardlopers van 123inkt een stukje gegroeid, maar zijn we dat ook als bedrijf. 123inkt is al jaren marktleider op gebied van online verkoop van inktcartridges en toners en heeft ondertussen ook een enorm assortiment kantoorartikelen. Om onze bijna 4 miljoen klanten tevreden te houden hebben we onze ruim 600 collega’s hard nodig. Van magazijn tot IT en van klantenservice tot marketing: alle onze collega’s drukken op hun eigen manier hun stempel op 123inkt.

Dit jaar drukken we met z’n allen ook onze stempel op de Hilversum City Run: we zijn trotse sponsor van dit sportieve evenement! Al sinds jaar en dag nemen onze collega’s met veel plezier deel. Er wordt elk jaar naar de City Run toe geleefd, er wordt geoefend en er wordt heel hard gejuicht door onze fanatieke supporters.

Het sponsoren van dit lokale evenement was voor ons een logische stap. Als onderneming uit Nederhorst den Berg zijn we graag betrokken bij mooie, lokale evenementen. Bovendien zijn we bij 123inkt dol op sport en gezonde competitie. Wij streven met ons bedrijfsteam dan ook naar de snelste tijd, maar bovenal naar het hebben van veel plezier met elkaar! Daarom sluiten onze hardlopers én onze fanatieke supporters de dag gezamenlijk af op gezellige wijze, geheel in 123inkt-stijl.

Wil jij volgend jaar ook mee rennen, juichen of naborrelen? Dat kan! Wij zoeken nog heel veel nieuwe collega’s. Wie weet druk jij binnenkort je stempel op 123inkt. Én op de City Run, door samen met ons de snelste tijden neer te zetten 😉.