Update Independer Business Run: wie-hoe-wat-waar

Hilversum Business Run

De Independer Business Run: schrijf je tijdig in zodat je bedrijfsnaam nog op je startnummers kan worden vermeld!

Samen met collega’s en relaties een topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 15 april 2018 door deelname aan de Independer Business Run, al jaren een vast onderdeel van de Hilversum City Run. Inschrijven kan nog.

Je kunt je als team, met minimaal vier en maximaal zes leden, meedoen aan een afstand van 5 of 10 kilometer. Alle teamleden leggen de gehele afstand af, waarbij de eindtijd wordt bepaald aan de hand van de snelste vier finishtijden. Zowel voor de 5 als 10km ontvangen de eerste drie teams een mooie beker; tevens ontvangt het winnende team per afstand de Business Run 2018 wisselbeker.

Nieuw dit jaar is de 10 km estafette die gelopen kan worden door een team van 4 deelnemers. Elke deelnemer loopt een ronde van 2,5 km en draagt vervolgens in het wisselvak ‘het stokje’ over aan de volgende loper. De laatste loper gaat door de finish.

Deelnemers aan de Business Run ontvangen:
– Een startbewijs plus 2 consumptiebonnen
– Gratis parkeerplaats in parkeergarage Gooiland
– Exclusieve ontvangst in het Independer Business Dorp
– Kleed- en douchefaciliteiten met bewaakte kledingafgifte
– EHBO-post en gratis massage voor en na de loop
– last but not least: alle teamleden ontvangen een Hilversum City Run 2018-loopshirt

Het Businessdorp is gevestigd in het sfeervolle St Aloysius College, aan de Schapenkamp 200 in Hilversum. Het businessdorp is op zondag 15 april geopend vanaf 10.00 uur en sluit de deuren om 17.00 uur. Deelnemende bedrijven met meer dan 6 teams krijgen een eigen ruimte toegewezen. In het schoolgebouw is de indeling en route duidelijk aangegeven. De overige bedrijven kunnen gebruik maken van de grote hal en het restaurant om daar een eigen plek te creëren. Verder is het restaurant natuurlijk voor iedereen toegankelijk voor het kopen van een drankje en/of snack.

In aanloop naar 15 april ontvangen de deelnemers aan de Hilversum City Run, en dus ook de Independer Business Run, nog nadere details over de verzorging, het parkeren, de medische begeleiding, enzovoort. Mocht je nu al meer willen weten, lees hier verder – of mail specifieke vragen naar businessrun@hilversumcityrun.nl.

Is jouw bedrijf al aanwezig?
Vul uiterlijk vrijdag 23 maart 2018 de gegevens van je teamleden in, zodat die ook op het startnummer worden vermeld.

Na-inschrijving
Als je na 23 maart 2018 inschrijft en/of namen toevoegt/wijzigt aan de teams, dan komen deze gegevens wel in de uitslagen, maar niet meer op het startnummer. Je kunt vanaf 25 maart in het systeem zien welk startnummer aan welke deelnemer is toegewezen.

Startnummers voor Inschrijvingen t/m 6 april worden per post verstuurd, startnummers voor latere inschrijvingen staan voor je klaar in het Independer Business Dorp op zondag 15 april vanaf 10:30 uur bij de info balie.