Update HCR Business Run: wie-hoe-wat-waar

De HCR Business Run: schrijf je tijdig in zodat je bedrijfsnaam nog op je startnummers kan worden vermeld!

Samen met collega’s en relaties een topprestatie neerzetten? Dat kan op zondag 14 april 2019 door deelname aan de HCR Business Run, al jaren een vast onderdeel van de Hilversum City Run.  Schrijf jullie nu in.

Je kunt je als team, met minimaal vier en maximaal zes leden, meedoen aan een afstand van 5 of 10 kilometer. Alle teamleden leggen de gehele afstand af, waarbij de eindtijd wordt bepaald aan de hand van de snelste vier finishtijden. Zowel voor de 5 als 10km ontvangen de eerste drie teams een mooie beker; tevens ontvangt het winnende team per afstand de Business Run 2019 wisselbeker.

Nieuw Voor het tweede jaar is er de 10 km estafette die gelopen kan worden door een team van 4 deelnemers. Elke deelnemer loopt een ronde van 2,5 km en draagt vervolgens in het wisselvak ‘het stokje’ over aan de volgende loper. De laatste loper gaat door de finish.

Deelnemers aan de Business Run ontvangen:
– Een prachtige foto met alle teamleden
– Een startbewijs plus 2 consumptiebonnen
– Gratis parkeerplaats in parkeergarage Gooiland
– Exclusieve ontvangst in het HCR Business Dorp
– Kleed- en douchefaciliteiten met bewaakte kledingafgifte
– EHBO-post en gratis massage voor en na de loop
– last but not least: alle teamleden ontvangen een Hilversum City Run 2019-loopshirt

Het Businessdorp is gevestigd in het sfeervolle St Aloysius College, aan de Schapenkamp 200 in Hilversum. Het businessdorp is op zondag 14 april geopend vanaf 10.00 uur en sluit de deuren om 17.00 uur. Deelnemende bedrijven met meer dan 6 teams krijgen een eigen ruimte toegewezen. In het schoolgebouw is de indeling en route duidelijk aangegeven. De overige bedrijven kunnen gebruik maken van de grote hal en het restaurant om daar een eigen plek te creëren. Verder is het restaurant natuurlijk voor iedereen toegankelijk voor het kopen van een drankje en/of snack.

In aanloop naar 14 april ontvangen de deelnemers aan de Hilversum City Run, en dus ook de HCR Business Run, nog nadere details over de verzorging, het parkeren, de medische begeleiding, enzovoort. Mocht je nu al meer willen weten, mail dan specifieke vragen naar businessrun@hilversumcityrun.nl.

Is jouw bedrijf al aanwezig?
Vul uiterlijk vrijdag 22 maart 2019 de gegevens van je teamleden in, zodat die ook op het startnummer worden vermeld.

Na-inschrijving
Als je na 22 maart 2019 inschrijft en/of namen toevoegt/wijzigt aan de teams, dan komen deze gegevens wel in de uitslagen, maar niet meer op het startnummer. Je kunt vanaf 27 maart met jeinlog code in het systeem zien welk startnummer aan welke deelnemer is toegewezen.

Startnummers voor Inschrijvingen t/m 5 april worden per post verstuurd, startnummers voor latere inschrijvingen staan voor je klaar in het HCR Business Dorp op zondag 14 april vanaf 10:30 uur bij de info balie.