Start inschrijvingen Hilversum City Run 2019

Hilversum City Run, Inschrijven 2019

Inschrijven Hilversum City Run mogelijk vanaf nu!

Het is zover! De inschrijvingstermijn voor de 2019 editie van de Hilversum City Run is geopend. Vanaf nu kun je via Inschrijven Hilversum City Run 2019 aangeven dat jij op 14 april 2019 van de partij bent. Kies je eigen onderdeel en schrijf je in!

Tot 22 maart hanteren we een zogenaamd Early Bird-tarief voor deelname aan de HCR 2019. Bij elk onderdeel staat het juiste bedrag vermeld. Na je inschrijving ben je verzekerd van deelname en ontvang je in aanloop naar 14 april een persoonlijk startnummer met naam, met de bijbehorende speldjes, in je brievenbus. Verder krijg je na afloop een flesje water en uiteraard een medaille!

Bij jouw inschrijving kun je ook aangeven of en voor welk bedrag jij Muziekids wilt ondersteunen. Muziekids is het nieuwe goede doel van Hilversum City Run: www.muziekids.nl.

Vernieuwde website

Rondom de afgelopen editie hadden we de vormgeving en huisstijl van Hilversum City Run al grondig gerenoveerd. Met het oog op 2019 en de vandaag gestarte inschrijving hebben we nog meer zaken op de site in een nieuw jasje gestoken. Neem vooral een kijkje op: www.hilversumcityrun.nl