Inschrijven voor de BINK Kids Run en de Family Run

Hilversum Family Run

Op zondag 15 april 2018 is het weer zover, dan vindt de Hilversum City Run plaats! Dit jaar is het de 15e editie van de Hilversum City Run. De organisatie is al enkele maanden volop aan de gang om alles gereed te krijgen. We hopen ook dit jaar weer op een grote deelname, zeker van de kinderen in de scholenteams.

Aanmelden en meedoen
Wij benadrukken dat het van groot belang is om de teams tijdig op te geven. De sluitingsdatum om de teams op te geven is vrijdag 23 maart. Na deze datum kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht in de teamsamenstellingen. Alle kinderen krijgen hun voornaam op het startnummer.
De scholenteams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 leerlingen. De prijs is €10 per kind, bij aanmelding vóór 18 maart is de prijs per kind € 8. Na 15 april ontvangt de school de factuur.

Teams en afstanden
Per school, per afstand en categorie kunnen meerdere teams deelnemen. Hoe meer teams, hoe groter de kans op een kampioensbeker.
Ook dit jaar hebben wij weer de BINK Family Run aan de BINK Kids Run gekoppeld. De Family Run biedt de mogelijkheid om als ouder/verzorger/begeleider samen te lopen met de kinderen. De Family Run start om 11.30 uur en zal gaan over 1500 m of 3000 m.

De scholenwedstrijd gaat over 1500 meter en is onderverdeeld in 3 categorieën:

  • 11.00 uur start leerlingen uit groep 7/8
  • 11.10 uur start leerlingen uit groep 5/6
  • 11.20 uur start leerlingen uit groep 3/4 (zonder ouders)*
    *Er lopen met elke groep BINK medewerkers mee plus de fietstaxi om achtergebleven kinderen op te pikken en naar de finish te brengen.
  • 11.30 uur Familyrun

Medailles en tijden

Alle deelnemers krijgen als herinnering een mooie medaille.
Voor de individuele wedstrijd is er voor de kinderen die als nummer 1, 2 of 3 eindigen een mooie beker. Hierbij wordt er uitgegaan van de bruto tijd, dus de kinderen die echt als 1e, 2e of 3e over de streep komen per categorie voor zowel de jongens als de meisjes. 

Kids Run Clinics

Ook dit jaar organiseren we in samenwerking met BINK opnieuw de Kids Run Clinics met echte trainers op de atletiekbaan van de GAC:

  • woensdag 11 april van 14.00 – 15.00 uur
  • donderdag 12 april 16.00 – 17.00 uur.

De kinderen die aan een van deze clinics willen deelnemen, melden zich van tevoren aan per email bij Paul ten Have (zie hieronder). Er zijn geen kosten aan verbonden. Het is een ontzettend leuke manier om je voor te bereiden en in de stemming te komen voor de Bink Kids Run!

Zondag 15 april

Vlak voor de start van de Bink Kids Run is er een echte warming-up.
Er is dit jaar weer de mogelijkheid om een teamfoto te laten maken. Dit kan voordat de loop plaatsvindt. Het verzamelen van de teams wordt nog bekendgemaakt.

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar bellen met één van de coördinatoren:
Annie Raven-Verburgt, Schoolsportcommissie Gemeente Hilversum
Paul ten Have, Coördinator Bink Kids Run (06-17919716)
Moniek Stijvers, Coördinator Bink Kids Run

AANMELDEN KAN HIER