Independer Business Run: nu ook als estafette!

Hilversum Business Run

De Independer Business Run is al jaren een vaste waarde in het programma van de Hilversum City Run. Samen met een aantal collega’s een afstand van 5 of 10 kilometer afleggen. Elkaar uitdagen, aftroeven of juist collegiaal gezamenlijk over de finish. Het kan allemaal!

En nu is er een nieuwe variant voor het bedrijfsleven: de Business Run Estafette. Nog steeds met je collega’s het beste beentje voorzetten, maar dan in een kwartet. Eén voor één een afstand van 2,5 kilometer afleggen, niet vergeten de ‘token’ aan je teamgenoot over te dragen en dan gezamenlijk een eindtijd op 10 kilometer realiseren. 
Is die 5 of 10 kilometer individueel net iets teveel van het goede, dan is deze estafette dus een prima alternatief.

Food & Entertainment
De innerlijke mens wordt niet vergeten bij de Hilversum City Run en daarnaast is er altijd veel aandacht voor entertainment langs de route. In het Independer Business Dorp worden de drankjes dit jaar verzorgd door de bekende Biertap-wagen en de hapjes door een foodcar van Holy Basil Catering uit Laren. Daarnaast zorgt een DJ voor het juiste loopritme.

Inschrijfgeld
Een team van 4 tot 6 lopers kan namens een bedrijf of instelling meedoen voor een bedrag van € 265. Zijn er meer sportieve collega’s, dan doet een tweede team mee voor € 240 en een derde team voor € 215.
>> Deelname aan de estafette kan voor de prijs van € 180 per team.
 
Alle lopers kunnen bij hun inschrijving via hun coördinator een aanvullend bedrag doneren aan Spieren voor Spieren. Dit bedrag wordt besteed aan structureel onderzoek naar spierziekten bij kinderen en het ontstaan ervan.
 
>> Inschrijven