HilverZorg Walk opgenomen in het programma van de Hilversum City Run

Logo Sponsors Hilversum City Run Hilverzorg

De Hilversum City Run heeft de HilverZorg Walk opgenomen in het programma. HilverZorg en Hilversum City Run slaan daarvoor de handen ineen, nadat vorig jaar een officieus begin werd gemaakt met deze samenwerking.

De HilverZorg Walk vormt een onderdeel van de Bink Family Run. Senioren, maar ook mensen met een beperking, kunnen hierbij meedoen aan een loop over een afstand van 1500 meter. Deelnemers krijgen een eigen ontvangst en voor hen wordt een eigen ‘Kiss & Ride’-plaats ingericht. De start is om 11.30 uur.

HilverZorg is geworteld in de Hilversumse samenleving. Er zijn zeven woondiensten- en expertisecentra en acht wijkteams, met 1100 cliënten en 750 medewerkers. De woondienstencentra vormen een trefpunt in de wijk, waar zowel eigen bewoners als wijkbewoners van harte welkom zijn. Ouderen kunnen bij HilverZorg terecht voor praktische hulp en activiteiten, diverse vormen van zorg aan huis, dagzorg en aangepaste woonvormen.

HilverZorg was in de afgelopen drie jaar naamgever van het HilverZorg Family Parc, het start- en finishgebied waar de innerlijke mensen verzorgd kan worden en waar de tenten van de partners van de Hilversum City Run zijn te vinden.